Bruidsbeurzen

Hebben jullie trouwplannen en is de trouwdatum al gepland? Dan is het bezoeken van een bruidsbeurs een absolute must! Op een bruidsbeurs zie je niet alleen alle produkten als de trouwkleding, trouwreportages, trouwringen, trouwauto's e.d. in het echt, maar je kunt er ook in gespek gaan met de aanbieders van alle trouwprodukten en -diensten. Ook zijn de weddingplanners, trouwambtenaren, DJ's e.d. op een bruidsbeurs zelf aanwezig. Ons advies: bezoek een trouwbeurs!

Pippi Bruidsmodeshow 2024

Pippi Bruidsmodeshow 2024

Meer dan 30 prachtige bruidsjurken en bruidspakken komen voorbij tijdens Pippi Bruidsmodeshow 2024 en je ziet alle trends op de rode loper en bij de partnerbedrijven. Na afloop heb je een heel goed beeld wat jouw droomjurk zou kunnen zijn. Niet alleen omdat je echte vrouwen zoals jij in de mooie jurken en pakken ziet, ook kun je een prachtige trouwjurk winnen (!) en kun je na de show met de modellen, een echte bruidsjurk-ontwerper en diverse bruidsleveranciers praten over al jouw trouwideeën en -wensen. Meld je nu aan voor Pippi Bruidsmodeshow 2024 via DEZE LINK

Wat kun je verwachten tijdens Pippi Bruidsmodeshow 2024:

* Een fantastische WIN-ACTIE: WIN JOUW DROOMJURK van het Franse merk Cymbeline!

* Een MEET&GREET met de Spaanse ontwerper van Novia D’Art tijdens de afterparty van Pippi Bruidsmodeshow 2024: Laat jouw droomjurk schetsen!

* Een super mooie Goodiebag met bruids presentjes, kortingsvouchers en tegoedbonnen met een waarde ver boven de €1000

* Meer dan 30 totaal nieuwe en super moderne trouwjurken en -pakken van bijzondere bruidsmodemerken

* Jurken van exclusieve merken die niet elders in de regio te koop zijn

* Een bekende Limburgse op de rode loper met een heel bijzonder product….

* Een bedrijvenmarkt met regionale bruidsleveranciers die jou graag helpen jouw bruiloft tot een droomdag te maken

Datum:
2024-09-01
Locatie:
Chateau De Raay
Adres:
Raayerveldlaan 6
Plaats:
Baarlo
Aanvang:
15:00 uur
Sluiting:
17:00 uur
 
 
Weddingfair trouwbeurs Rotterdam najaar

Weddingfair trouwbeurs Rotterdam najaar

De WeddingFair Trouwbeurzen worden jaarlijks in heel Nederland op diverse locaties georganiseerd. In de loop der jaren heeft het team van Wedding Fair een groot aantal professionele bedrijven uit de trouwbranche aan zich weten te binden om zo kwalitatief hoogwaardige beurzen en shows te kunnen organiseren.


RELAXT EN PROFESSIONEEL

De bezoekers kunnen in een relaxte sfeer inspiratie opdoen voor de trouwdag. Het aanbod van trouwbedrijven is zo breed mogelijk opgezet. Voor ieder onderdeel van de trouwdag vind je hier dan ook betrouwbare ondernemers die allen zeer ervaren zijn om jullie trouwdag onvergetelijk te maken.


ALLE STIJLEN

Je zult op deze bruidsbeurs alle verschillende stijlen vinden. Van vintage, rustiek of industrieel tot elegant, bohemian, traditioneel en meer. De Wedding Fair bruidsbeurzen staan bekend om de deelname van uitsluitend professionele trouwbedrijven en vooral ook de vriendelijke en relaxte sfeer waarin jullie je kunnen oriënteren en vooral laten inspireren! Je kunt hier dan ook kennismaken met enthousiaste trouwspecialisten zonder dat je onder druk wordt gezet om producten of diensten af te nemen.

Bestel de gratis tickets voor de Trouwbeurs Rotterdam Najaar op de website van WeddingFair.

Datum:
2024-09-08
Locatie:
letcher Hotel Wings
Adres:
Airportplein 55
Plaats:
Rotterdam
Aanvang:
10:30 uur
Sluiting:
16:30 uur
 
 
Trouwbeurs Say Yes

Trouwbeurs Say Yes

Trouwbeurs Say Yes! is dé nieuwe trouwbeurs van de Noordoostpolder en omstreken.
Tijdens deze interactieve beurs worden de bruidsparen verwelkomt met bubbels, een hapje en natuurlijk een supertoffe goodiebag. Onder de bezoekers wordt ook een cadeaupakket verloot wat is mogelijk gemaakt door alle leveranciers.

Er is een doorlopende modeshow van de bruidsmode winkel, herenmode die ook worden aangekleed door de juwelier en met bloemen van de bloemist.

Voor de extra sfeer is er live muziek, want dat geeft zoveel extra aan jullie bruiloft. En door een aantal leveranciers zullen er Masterclasses worden gegeven zodat jullie in korte tijd extra veel info krijgen.

Wanneer het weer het toelaat zal er een buitenbruiloft worden gehouden.

Dit is geen saaie beurs waar je alleen maar langs de leveranciers kan lopen. Nee, je worden continue meegenomen over hoe jullie bruiloft er uit zou kunnen komen te zien.

Houdt onze Instagram pagina in de gaten voor alle updates, leveranciers en leuke nieuwtjes!

1 juli start de kaartverkoop via https://bijons-wellerwaard.nl/say-yes/

Datum:
2024-09-18
Locatie:
Bij Ons in de Wellerwaard
Adres:
Friesepad 4
Plaats:
Emmeloord
Aanvang:
17;00 uur
Sluiting:
22:00 uur
 
 
Weddingfair trouwbeurs Utrecht najaar

Weddingfair trouwbeurs Utrecht najaar

WeddingFair Trouwbeurzen worden georganiseerd om in een relaxte sfeer inspiratie op te doen voor jullie trouwdag. Het aanbod van trouwbedrijven is zo breed mogelijk opgezet. Voor ieder onderdeel van de trouwdag vind je hier dan ook betrouwbare ondernemers die allen zeer ervaren zijn om jullie trouwdag onvergetelijk te maken.


RELAXT EN PROFESSIONEEL

Je zult op deze bruidsbeurs alle verschillende stijlen vinden. Van vintage, rustiek of industrieel tot elegant, bohemian, traditioneel en meer. De Wedding Fair bruidsbeurzen staan bekend om de deelname van uitsluitend professionele trouwbedrijven en vooral ook de vriendelijke en relaxte sfeer waarin jullie je kunnen oriënteren en vooral laten inspireren! Je kunt hier dan ook kennismaken met enthousiaste trouwspecialisten zonder dat je onder druk wordt gezet om producten of diensten af te nemen.

Bestel de gratis tickets voor de Trouwbeurs Utrecht Najaar op de website van WeddingFair.

"WeddingFair helpt je echt verder met jouw trouwdag"

Datum:
2024-09-22
Locatie:
ZIMIHC Theater Stefanus
Adres:
Braziliëdreef 2
Plaats:
Utrecht
Aanvang:
10:30 uur
Sluiting:
16:30 uur
 
 
Trouwbeurs Limburg

Trouwbeurs Limburg

Jullie gaan trouwen, hartelijk gefeliciteerd! Hoogste tijd om je tickets te reserveren voor dé trouwbeurs bij Landgoed De Schinvelder Hoeve  in Schinveld: Trouwbeurs Limburg! Ontmoet minstens 40 van Limburgs beste trouwleveranciers, laat je onderdompelen in heerlijke trouwsferen op prachtige locaties en doe inspiratie op voor jullie allermooiste dag. Al meer dan 16 jaar een begrip in Limburg!

 

Tickets kosten slechts €5,00. Inclusief onbeperkt inspiratie opdoen, doorlopende belevingen, een verse kop koffie of thee bij ontvangst, een consumptiemunt voor een drankje, taartproeverij, mini-concertjes en veel meer! Heb je een speciale kortingscode ontvangen van een deelnemende leverancier? Dan ontvang je 2 gratis toegangstickets (t.w.v. €10,00). Voeg de code toe in de ticketshop tijdens het bestelproces en we verrekenen het automatisch!

Datum:
2024-10-06
Locatie:
Landgoed De Schinvelder Hoeve
Adres:
Brunssummerstraat 65
Plaats:
Schinveld
Aanvang:
10:00 uur
Sluiting:
16:30 uur
 
 
Wedding Event Beachclub Degreez

Wedding Event Beachclub Degreez

Wedding Event Beachclub Degreez draait om ontmoeten, beleven en genieten! Onder het genot van een (gratis) hapje en een drankje ontmoeten jullie deelnemers die actief zijn in de trouwbranche.

Beleef de gemoedelijk sfeer en geniet ondertussen van alles wat jullie aangeboden wordt op deze prachtige locatie! Doe mee aan de winactie’s waarbij jullie prachtige prijzen kunnen winnen om jullie bruiloft nog mooier te maken.

En willen jullie tijdens dit event ook nog een GRATIS Goodiebag ontvangen? Vraag deze dan aan op onze website!

Datum:
2024-10-06
Locatie:
Beachclub Degreez
Adres:
Velkenskamp 1
Plaats:
Panheel
Aanvang:
11:00 uur
Sluiting:
16:00 uur
 
 
Weddingfair trouwbeurs Edam

Weddingfair trouwbeurs Edam

Het bezoeken van de Trouwbeurs Edam is een uitgesproken mogelijkheid om als a.s. bruidspaar in een relaxte sfeer volop inspiratie op te doen voor jullie trouwdag. Het aanbod van trouwbedrijven is bij alle bruidsbeurzen van WeddingFair zo breed mogelijk opgezet. Zo vindt je voor ieder onderdeel van de trouwdag betrouwbare ondernemers uit de trouwbranche die allen zeer ervaren zijn om samen met jullie de trouwdag onvergetelijk te maken.


RELAXT EN PROFESSIONEEL

Op de WeddingFair trouwbeurzen zul je alle verschillende stijlen aantreffen. Van vintage, rustiek of industrieel tot elegant, bohemien, traditioneel e.d. De Wedding Fair bruidsbeurzen staan al jaren lang bekend om de deelname van uitsluitend professionele trouwbedrijven en vooral ook om de vriendelijke en relaxte sfeer waarin de gasten zich kunnen oriënteren en vooral laten inspireren! Je kunt hier dan ook kennismaken met enthousiaste trouwspecialisten zonder dat je onder druk wordt gezet om producten of diensten af te nemen.

Bestel de gratis tickets voor de Trouwbeurs Edam op de website van WeddingFair.

Datum:
2024-10-06
Locatie:
Grote Kerk
Adres:
Grote Kerkstraat 57
Plaats:
Edam
Aanvang:
10:30 uur
Sluiting:
16:30 uur
 
 
Weddingfair Oisterwijk najaar

Weddingfair Oisterwijk najaar

De WeddingFair Trouwbeurzen worden jaarlijks in heel Nederland op diverse locaties georganiseerd. In de loop der jaren heeft het team van WeddingFair een groot aantal professionele bedrijven uit de trouwbranche aan zich weten te binden om zo kwalitatief hoogwaardige beurzen en shows te kunnen organiseren.

PROFESSIONEEL EN RELAXT 

Op de WeddingFair Trouwbeurs Oisterwijk zul je veel verschillende stijlen aantreffen. Van vintage, rustiek of industrieel tot elegant, bohemien, traditioneel e.d. De Wedding Fair bruidsbeurzen staan al jaren lang bekend om de deelname van uitsluitend professionele trouwbedrijven en vooral ook om de vriendelijke en relaxte sfeer waarin jullie je kunnen oriënteren én laten inspireren! Je kunt hier dan ook kennismaken met enthousiaste trouwspecialisten, zonder dat je onder druk wordt gezet om producten of diensten af te nemen.

Bestel de gratis tickets voor de Trouwbeurs Oisterwijk op de website van WeddingFair.

"WeddingFair helpt je echt verder met jouw trouwdag"

Datum:
2024-11-03
Locatie:
NEO KVL hotel
Adres:
Almystraat 12
Plaats:
Oisterwijk
Aanvang:
10:30 uur
Sluiting:
16:30 uur
 
 
Weddingfair trouwbeurs Zwolle

Weddingfair trouwbeurs Zwolle

De WeddingFair Trouwbeurzen worden jaarlijks voor de a.s. bruidsparen georganiseerd om in een relaxte sfeer inspiratie op te doen voor de trouwdag. Het aanbod van trouwbedrijven is bij deze bruidsbeurzen zo breed mogelijk opgezet. Zo vindt je voor ieder onderdeel van de trouwdag betrouwbare ondernemers uit de trouwbranche die allen zeer ervaren zijn om samen met jullie de trouwdag onvergetelijk te maken.


RELAXT EN PROFESSIONEEL

Op de WeddingFair trouwbeurzen zul je alle verschillende stijlen aantreffen. Van vintage, rustiek of industrieel tot elegant, bohemien, traditioneel e.d. De Wedding Fair bruidsbeurzen staan al jaren lang bekend om de deelname van uitsluitend professionele trouwbedrijven en vooral ook om de vriendelijke en relaxte sfeer waarin de gasten zich kunnen oriënteren en vooral laten inspireren! Je kunt hier dan ook kennismaken met enthousiaste trouwspecialisten zonder dat je onder druk wordt gezet om producten of diensten af te nemen.

Bestel de gratis tickets voor de trouwbeurs in Zwolle op de website van WeddingFair.

Datum:
2024-11-17
Locatie:
Event Center Lumen Hotel & Events (Ingang 18)
Adres:
Stadionplein 20
Plaats:
Zwolle
Aanvang:
10:30 uur
Sluiting:
16:30 uur
 
 
Weddingfair trouwbeurs Sassenheim

Weddingfair trouwbeurs Sassenheim

De WeddingFair Trouwbeurzen worden jaarlijks voor de a.s. bruidsparen georganiseerd om in een relaxte sfeer inspiratie op te doen voor de trouwdag. Het aanbod van trouwbedrijven is bij deze bruidsbeurzen zo breed mogelijk opgezet. Zo vindt je voor ieder onderdeel van de trouwdag betrouwbare ondernemers uit de trouwbranche die allen zeer ervaren zijn om samen met jullie de trouwdag onvergetelijk te maken.


PROFESSIONEEL EN RELAXT 

Op de WeddingFair trouwbeurs Sassenheim zul je diverse verschillende stijlen aantreffen. Van vintage, rustiek of industrieel tot elegant, bohemien, traditioneel e.d. De Wedding Fair bruidsbeurzen staan al jaren lang bekend om de deelname van uitsluitend professionele trouwbedrijven en vooral ook om de vriendelijke en relaxte sfeer waarin de gasten zich kunnen oriënteren en vooral laten inspireren! Je kunt hier dan ook kennismaken met enthousiaste trouwspecialisten zonder dat je onder druk wordt gezet om producten of diensten af te nemen.

Bestel de gratis tickets voor de Trouwbeurs Sassenheim op de website van WeddingFair.

"WeddingFair helpt je echt verder met jouw trouwdag"

Datum:
2025-01-19
Locatie:
Van der Valk Hotel Sassenheim
Adres:
Warmonderweg 8
Plaats:
Sassenheim
Aanvang:
10:30 uur
Sluiting:
16:30 uur
 
 
Weddingfair bruidsbeurs Nuenen

Weddingfair bruidsbeurs Nuenen

De WeddingFair Trouwbeurzen worden jaarlijks in heel Nederland op diverse locaties georganiseerd. In de loop der jaren heeft het team van WeddingFair een groot aantal professionele bedrijven uit de trouwbranche aan zich weten te binden om zo kwalitatief hoogwaardige beurzen en shows te kunnen organiseren.
 

PROFESSIONEEL EN RELAXT 

Op de WeddingFair Trouwbeurs Nuenen zul je veel verschillende stijlen aantreffen. Van vintage, rustiek of industrieel tot elegant, bohemien, traditioneel e.d. De Wedding Fair bruidsbeurzen staan al jaren lang bekend om de deelname van uitsluitend professionele trouwbedrijven en vooral ook om de vriendelijke en relaxte sfeer waarin jullie je kunnen oriënteren én laten inspireren! Je kunt hier dan ook kennismaken met enthousiaste trouwspecialisten, zonder dat je onder druk wordt gezet om producten of diensten af te nemen.

Bestel de gratis tickets voor de Trouwbeurs Nuenen op de website van WeddingFair.

"WeddingFair helpt je echt verder met jouw trouwdag"

Datum:
2025-01-26
Locatie:
Studio Boxx
Adres:
Spegelt 45
Plaats:
Nuenen
Aanvang:
10:30 uur
Sluiting:
16:30 uur
 
 
Weddingfair bruidsbeurs Utrecht voorjaar

Weddingfair bruidsbeurs Utrecht voorjaar

De WeddingFair Trouwbeurzen worden ieder jaar georganiseerd om jou in een relaxte sfeer inspiratie op te laten doen voor de trouwdag. Het aanbod van trouwbedrijven is hierbij zo breed mogelijk opgezet. Zo vindt je er voor ieder onderdeel van de trouwdag ervaren en betrouwbare ondernemers uit de trouwbranche, die met hun ervaring en jouw enthousiasme de trouwdag onvergetelijk kunnen maken.


PROFESSIONEEL EN RELAXT 

Op de WeddingFair trouwbeurs Utrecht Voorjaar zul je veel verschillende stijlen aantreffen. Van vintage, rustiek of industrieel tot elegant, bohemien, traditioneel e.d. De Wedding Fair bruidsbeurzen staan al jaren lang bekend om de deelname van uitsluitend professionele trouwbedrijven en vooral ook om de vriendelijke en relaxte sfeer waarin jullie je kunnen oriënteren én laten inspireren! Je kunt hier dan ook kennismaken met enthousiaste trouwspecialisten zonder dat je onder druk wordt gezet om producten of diensten af te nemen.

Bestel de gratis tickets voor de Trouwbeurs Utrecht Voorjaar op de website van WeddingFair.

"WeddingFair helpt je echt verder met jouw trouwdag"

Datum:
2025-02-09
Locatie:
ZIMIHC Theater Stefanus
Adres:
Braziliëdreef 2
Plaats:
Utrecht
Aanvang:
10:30 uur
Sluiting:
16:30 uur
 
 
Weddingfair trouwbeurs Etten-Leur

Weddingfair trouwbeurs Etten-Leur

Op 23 februari wordt in Etten-Leur een unieke WeddingFair Trouwbeurs georganiseerd. Alle trouwbeurzen van Weddingfair vinden plaats in een relaxte sfeer zodat je ongedwongen inspiratie kunt op doen voor  jullie trouwdag. Het aanbod van trouwbedrijven is bij deze bruidsbeurzen zo breed mogelijk opgezet. Zo vind je voor ieder onderdeel van de trouwdag betrouwbare ondernemers uit de trouwbranche die allen zeer ervaren zijn om samen met jullie de trouwdag onvergetelijk te maken.


PROFESSIONEEL EN RELAXT 

Op de WeddingFair trouwbeurs Etten-Leur zul je veel verschillende stijlen aantreffen. Van vintage, rustiek of industrieel tot elegant, bohemien, traditioneel e.d. De Wedding Fair bruidsbeurzen staan al jaren lang bekend om de deelname van uitsluitend professionele trouwbedrijven en vooral ook om de vriendelijke en relaxte sfeer waarin jullie je kunnen oriënteren én laten inspireren! Je kunt hier dan ook kennismaken met enthousiaste trouwspecialisten zonder dat je onder druk wordt gezet om producten of diensten af te nemen.

Bestel de gratis tickets voor de Trouwbeurs Etten-Leur op de website van WeddingFair.

"WeddingFair helpt je echt verder met jouw trouwdag" 

Datum:
2025-02-23
Locatie:
Cultuurhuis de Nobelaer
Adres:
Parklaan 2
Plaats:
Etten-Leur
Aanvang:
10:30 uur
Sluiting:
16:30 uur
 
 
Weddingfair trouwbeurs Etten-Leur

Weddingfair trouwbeurs Etten-Leur

Op 23 februari wordt in Etten-Leur een unieke WeddingFair Trouwbeurs georganiseerd. Alle trouwbeurzen van Weddingfair vinden plaats in een relaxte sfeer zodat je ongedwongen inspiratie kunt op doen voor  jullie trouwdag. Het aanbod van trouwbedrijven is bij deze bruidsbeurzen zo breed mogelijk opgezet. Zo vind je voor ieder onderdeel van de trouwdag betrouwbare ondernemers uit de trouwbranche die allen zeer ervaren zijn om samen met jullie de trouwdag onvergetelijk te maken.


PROFESSIONEEL EN RELAXT 

Op de WeddingFair trouwbeurs Etten-Leur zul je veel verschillende stijlen aantreffen. Van vintage, rustiek of industrieel tot elegant, bohemien, traditioneel e.d. De Wedding Fair bruidsbeurzen staan al jaren lang bekend om de deelname van uitsluitend professionele trouwbedrijven en vooral ook om de vriendelijke en relaxte sfeer waarin jullie je kunnen oriënteren én laten inspireren! Je kunt hier dan ook kennismaken met enthousiaste trouwspecialisten zonder dat je onder druk wordt gezet om producten of diensten af te nemen.

Bestel de gratis tickets voor de Trouwbeurs Etten-Leur op de website van WeddingFair.

"WeddingFair helpt je echt verder met jouw trouwdag" 

Datum:
2025-02-23
Locatie:
Cultuurhuis de Nobelaer
Adres:
Parklaan 2
Plaats:
Etten-Leur
Aanvang:
10:30 uur
Sluiting:
16:30 uur
 
 
Weddingfair trouwbeurs Alkmaar

Weddingfair trouwbeurs Alkmaar

Het bezoeken van de Trouwbeurs Alkmaar is een uitgesproken mogelijkheid om als a.s. bruidspaar in een relaxte sfeer volop inspiratie op te doen voor jullie trouwdag. Het aanbod van trouwbedrijven is bij alle bruidsbeurzen van WeddingFair zo breed mogelijk opgezet. Zo vindt je voor ieder onderdeel van de trouwdag betrouwbare ondernemers uit de trouwbranche die allen zeer ervaren zijn om samen met jullie de trouwdag onvergetelijk te maken.


RELAXT EN PROFESSIONEEL

Op de WeddingFair trouwbeurzen zul je alle verschillende stijlen aantreffen. Van vintage, rustiek of industrieel tot elegant, bohemien, traditioneel e.d. De Wedding Fair bruidsbeurzen staan al jaren lang bekend om de deelname van uitsluitend professionele trouwbedrijven en vooral ook om de vriendelijke en relaxte sfeer waarin de gasten zich kunnen oriënteren en vooral laten inspireren! Je kunt hier dan ook kennismaken met enthousiaste trouwspecialisten zonder dat je onder druk wordt gezet om producten of diensten af te nemen.

Bestel de gratis tickets voor de Trouwbeurs Alkmaar op de website van WeddingFair.

Datum:
2025-03-09
Locatie:
De Meent
Adres:
Terborchlaan 301
Plaats:
Alkmaar
Aanvang:
10:30 uur
Sluiting:
16:30 uur
 
 
Trouwbeurs Limburg

Trouwbeurs Limburg

Jullie gaan trouwen, hartelijk gefeliciteerd! Hoogste tijd om je tickets te reserveren voor dé trouwbeurs van het Zuiden bij Delbrock in Maastricht: Trouwbeurs Limburg! Ontmoet minstens 40 van Limburgs beste trouwleveranciers, laat je onderdompelen in heerlijke trouwsferen op prachtige locaties en doe inspiratie op voor jullie allermooiste dag. Al meer dan 16 jaar een begrip in Limburg!

Tickets kosten slechts €5,00. Inclusief onbeperkt inspiratie opdoen, doorlopende belevingen, een verse kop koffie of thee bij ontvangst, een consumptiemunt voor een drankje, taartproeverij, mini-concertjes en veel meer! Heb je een speciale kortingscode ontvangen van een deelnemende leverancier? Dan ontvang je 2 gratis toegangstickets (t.w.v. €10,00). Voeg de code toe in de ticketshop tijdens het bestelproces en we verrekenen het automatisch!

Datum:
2025-03-16
Locatie:
Delbrock
Adres:
Meerssenerweg 1 A
Plaats:
Maastricht
Aanvang:
10:00 uur
Sluiting:
16:30 uur
 
 
Weddingfair trouwbeurs Nijmegen

Weddingfair trouwbeurs Nijmegen

De WeddingFair Trouwbeurzen worden jaarlijks in heel Nederland op diverse locaties georganiseerd. In de loop der jaren heeft het team van WeddingFair een groot aantal professionele bedrijven uit de trouwbranche aan zich weten te binden om zo kwalitatief hoogwaardige beurzen en shows te kunnen organiseren.


PROFESSIONEEL EN RELAXT 

Op de WeddingFair Trouwbeurs Nijmegen zul je veel verschillende stijlen aantreffen. Van vintage, rustiek of industrieel tot elegant, bohemien, traditioneel e.d. De Wedding Fair bruidsbeurzen staan al jaren lang bekend om de deelname van uitsluitend professionele trouwbedrijven en vooral ook om de vriendelijke en relaxte sfeer waarin jullie je kunnen oriënteren én laten inspireren! Je kunt hier dan ook kennismaken met enthousiaste trouwspecialisten, zonder dat je onder druk wordt gezet om producten of diensten af te nemen.

Bestel de gratis tickets voor de Trouwbeurs Nijmegen op de website van WeddingFair.

"WeddingFair helpt je echt verder met jouw trouwdag"

Datum:
2025-03-30
Locatie:
Jan Massinkhal
Adres:
Nieuwe Dukenburgseweg 5
Plaats:
Nijmegen
Aanvang:
10:30 uur
Sluiting:
16:30 uur
 
 
Weddingfair trouwbeurs Rotterdam voorjaar

Weddingfair trouwbeurs Rotterdam voorjaar

De WeddingFair Trouwbeurzen worden jaarlijks in heel Nederland op diverse locaties georganiseerd. In de loop der jaren heeft het team van Wedding Fair een groot aantal professionele bedrijven uit de trouwbranche aan zich weten te binden om zo kwalitatief hoogwaardige beurzen en shows te kunnen organiseren.

RELAXT EN PROFESSIONEEL

De bezoekers kunnen in een relaxte sfeer inspiratie opdoen voor de trouwdag. Het aanbod van trouwbedrijven is zo breed mogelijk opgezet. Voor ieder onderdeel van de trouwdag vind je hier dan ook betrouwbare ondernemers die allen zeer ervaren zijn om jullie trouwdag onvergetelijk te maken

ALLE STIJLEN

Je zult op deze bruidsbeurs alle verschillende stijlen vinden. Van vintage, rustiek of industrieel tot elegant, bohemian, traditioneel en meer. De Wedding Fair bruidsbeurzen staan bekend om de deelname van uitsluitend professionele trouwbedrijven en vooral ook de vriendelijke en relaxte sfeer waarin jullie je kunnen oriënteren en vooral laten inspireren! Je kunt hier dan ook kennismaken met enthousiaste trouwspecialisten zonder dat je onder druk wordt gezet om producten of diensten af te nemen.

Bestel de gratis tickets voor de Trouwbeurs Rotterdam Voorjaar op de website van WeddingFair.

Datum:
2025-04-06
Locatie:
Fletcher Hotel Wings
Adres:
Airportplein 55
Plaats:
Rotterdam
Aanvang:
10:30 uur
Sluiting:
16:30 uur
 
 
Weddingfair trouwbeurs Oisterwijk voorjaar

Weddingfair trouwbeurs Oisterwijk voorjaar

De WeddingFair Trouwbeurzen worden jaarlijks in heel Nederland op diverse locaties georganiseerd. In de loop der jaren heeft het team van WeddingFair een groot aantal professionele bedrijven uit de trouwbranche aan zich weten te binden om zo kwalitatief hoogwaardige beurzen en shows te kunnen organiseren.
 

​PROFESSIONEEL EN RELAXT 


Op de WeddingFair Trouwbeurs Oisterwijk zul je veel verschillende stijlen aantreffen. Van vintage, rustiek of industrieel tot elegant, bohemien, traditioneel e.d. De Wedding Fair bruidsbeurzen staan al jaren lang bekend om de deelname van uitsluitend professionele trouwbedrijven en vooral ook om de vriendelijke en relaxte sfeer waarin jullie je kunnen oriënteren én laten inspireren! Je kunt hier dan ook kennismaken met enthousiaste trouwspecialisten, zonder dat je onder druk wordt gezet om producten of diensten af te nemen.

Bestel de gratis tickets voor de Trouwbeurs Oisterwijk op de website van WeddingFair.

"WeddingFair helpt je echt verder met jouw trouwdag"

Datum:
2025-04-13
Locatie:
NEO KVL hotel
Adres:
Almystraat 12
Plaats:
Oisterwijk
Aanvang:
10:30 uur
Sluiting:
16:30 uur
 
 


Bezoek ook de website:

Trouwen in Groningen

Volg ons op social media