Trouwjurken van Maggie Sottero

De collecties van de Maggie Sottero trouwjurken zijn werkelijk prachtig! Maggie Sottero is een Amerikaans bruidsmodemerk. De stijl van de trouwjurken kenmerkt zich door een brede variatie, zoals  romantische, glamour en chique trouwjurken. En omdat geen bruid gelijk is qua figuur en smaak, zeggen ze bij Maggie Sottero dat ze voor iedere bruid wel een trouwjurk hebben. Uiteraard vinden zij dat iedere bruid zo'n mooie trouwjurk van Maggie Sottero verdient. Waar de meeste bruidjes van dromen heeft Maggie Sottera! Een droom wordt werkelijkheid!

bruidsjurk-maggie-sottero

maggie-sottero-trouwjurken-sissyjurk

​Maggie Sottero is al meerdere keer beloond met een award voor een collectie trouwjurken. Het zijn dan ook geen doorsnee collecties, de meeste bruidsjurken zijn al ware kunstwerken op zich. De trouwjurken zijn dan ook erg herkenbaar en onderscheiden zich van de collecties van andere merken trouwjurken.

maggie-sottero-bruidsjapon

De afwerking van de trouwjurken

De trouwjurken van Maggie Sottero zijn niet alleen prachtig om naar te kijken, maar ze zijn ook nog eens van zeer hoogwaardige stoffen gemaakt. Er wordt ook aandacht gegeven aan elk detail van de jurk. De collecties zijn prachtig bewerkt met Swarovski kristallen en er wordt veel met kant gewerkt.  De modellen zijn zo gemaakt dat elk figuur mooi uit komt. De trouwjurken hebben een perfecte pasvorm.

maggie-sottero-bruidsjaponnen

maggie-sottero-bruidsjurk

Trouwjurken met een maatje meer

Maggie Sottero heeft ook een schitterende collectie trouwjurken voor een bruidje met een maatje meer. Op deze manier laten ze dan ook weer zien, dat zij een trouwjurk hebben voor iedere bruid. Groot, klein, maatje meer, zij vinden dat iedere bruid een schitterende jurk verdiend. Hieronder zie je dan ook de trouwjurken die verkrijgbaar zijn in de grotere maten en zeg nou zelf...... Ze zijn werkelijk schitterend!

maggie-sottero-bruidsjurk-maatje-meer

maggie-sottero-trouwjurk-grote-matenmaggie-sottero-trouwjurk-in-grote-maten

maggie-sottero-trouwjurk-maatje-meer

maggie-sottero-trouwjurk-met-maatje-meer

maggie-sottero-trouwjurken-grote-maten

maggie-sottero-trouwjurken-in-grote-maten

De trend: Boho Chic

Ook dit jaar hebben ze zich bij Maggie Sottero gericht op de Bohemian ook wel boho Chic genoemd. Dat is dus nog steeds een trend. De prachtige romantische vintage trouwjurken, en met de daarbij horende bruidskapsels met bloemen in het haar... Zo is het plaatje dan ook helemaal compleet, waar je helemaal bij weg kunt dromen. Het ziet er allemaal heel romantisch uit. Als je de jurken op deze pagina ziet, begrijp je dan ook helemaal wat ik bedoel..... 

maggie-sottero-bruidsjurken

maggie-sottero-trouwjapon

maggie-sottero-trouwjaponnen

maggie-sottero-trouwjurk

Maggie Sottero wereldwijd populair

De bruidsjurken van Maggie Sottero behoren tot de meest populaire en gewilde jurken bij bruiden in de hele wereld, seizoen na seizoen. Het merk blijft dan ook trouw aan de gepassioneerde ontwerpers die elk seizoen weer voor een schitterende collectie zorgen. De jurken zijn geschikt voor elke bruid: lang, kort, smal, grote maten, etc. Alle jurken zijn in verschillende lengtes en verkrijgbaar en een groot aantal ook in een maatje meer.

maggie-sottero-trouwjurk-vintage

maggie-sottero-trouwjurken-aplicaties

In een trouwjurk van Maggie Sottero trouwen

Zoals je ziet op de foto's op deze pagina, maak je echt indruk op alle gasten als je in een trouwjurk van Maggie Sottero gaat trouwen. Trouwen doe je als het goed is maar 1 keer, dus als jij indruk wilt maken met een unieke jurk, zou je zomaar eens voor een jurk van Maggie Sottero kunnen kiezen. 

maggie-sottero-trouwjurken-zeemeermin

maggie-sottero-trouwjurken

trouwjurk-maggie-sottero

trouwjurken-maggie-sottero

Leuke adresjes

Mariages Bruidsmode

Mariages Bruidsmode

grote en veelzijdige collectie trouwjurken
Bruidsmode Lisa

Bruidsmode Lisa

moderne en eigentijdse trouwjurken

Ook interessant

Je droomjurk vinden, volg deze stappen

Je droomjurk vinden, volg deze stappen
Bezoek ook de website:

Trouwen in Groningen

Volg ons op social media