De huwelijksnacht plannen

bruidssuite-bad-de-schout

Bruidssuite van trouwlocatie De Schout in Denekamp

Nou ja, de huwelijksnacht plannen... We bedoelen uiteraard de vraag waar je de huwelijksnacht wilt doorbrengen. Breng je de eerste huwelijksnacht door in je eigen vertrouwde huis, of kies je voor een prachtige bruidssuite van een hotel? Misschien heeft zelfs de locatie waar jullie trouwen een bruidssuite? Of ga je na de bruiloft direct door naar Schiphol om aan je huwelijksreis te beginnen?

landgoed-de-holtweijde-huwelijksnacht

Bruidssuite van trouwlocatie Landgoed De Holtweijde

Kies je voor de huwelijksnacht thuis, dan ben je ons advies zeker niet nodig. Hoewel vrienden, buren of familie op de trouwdag nogal eens "leuke" streken uithalen met het huis van het bruidspaar. Je hebt toch niet je sleutels van huis aan iemand in vertrouwen gegeven? Mocht dat in jullie kringen ook gewoonte zijn, laat ze dan vooraf weten waar je wel en niet van gediend bent. Dit bespaard irritatie en teleurstelling bij de afsluiting van je mooiste dag.

landgoed-de-holtweijde-welness-huwelijksnacht

Heerlijk (na) genieten in de wellness van Landgoed De Holtweijde

Kies je voor een hotelovernachting, met of zonder speciale bruidssuite? Lekker genieten van een luxe ontbijt de volgende ochtend?  Denk dan bij het bespreken ook aan de mogelijkheid voor overnachten van de gasten die van over ver komen. Geef hen de naam en contactgegevens door van de accommodatie die jullie hen daarvoor adviseren, desnoods via een extra briefje in de trouwkaarten.
 

Leuke adresjes

Chateauhotel en -restaurant De Havixhorst

Chateauhotel en -restaurant De Havixhorst

huwelijksnacht
Buitengoed Fredeshiem

Buitengoed Fredeshiem

huwelijksnacht

Ook interessant

13 Last minute onderdelen voor de trouwdag

13 Last minute onderdelen voor de trouwdag
Bezoek ook de website:

Trouwen in Groningen

Volg ons op social media