Een rode loper kopen

Ben je begonnen met het plannen van je bruiloft? Vergeet dan de rode loper niet! Want wat is er nu mooier dan naar je toekomstige man lopen over een prachtige rode loper. Ga je voor de klassieke rode loper, voor de stijlvolle en tijdloze witte loper of past glitter en glamour beter bij jullie? Met een loper laat je op een originele manier zien dat je iets te vieren hebt! 

rode-loper-bruiloft

De rode loper, klassiek en traditioneel

Een rode loper kopen of huren voor jouw bruiloft of ander evenement? De rode loper is toch wel de meest gebruikte loper. Je ziet de rode loper bij filmpremières, bij ontvangsten en onder de voeten van royalty. Wanneer je over een rode loper loopt, voel je je bijzonder en waan je je voor heel even in Hollywood. Rode lopers maken jouw bruiloft of evenement feestelijker!

678824-54664612

De stijlvolle en tijdloze witte loper

Niet ieder bruidspaar kiest voor een kleurrijke of ‘glitter en glamour’ loper. De witte loper is stijlvol, maar houdt er wel rekening mee dat je alles gaat zien op wit. Koop of huur daarom een witte loper met beschermfolie, dit kun je er vlak voor gebruik aftrekken. Hierdoor blijft de witte loper mooi, ook wanneer er tijdens de voorbereidingen overheen gelopen wordt. 

witte-loper-stijlvol

Glitter & glamour lopers

Houden jullie van glitter en glamour? Ga dan voor een luxe loper die je met glans naar het altaar leidt. De zilveren en gouden lopers geven net dat beetje extra. Zeer geschikt voor bruidsparen die iets meer glitter willen en voor hen bij wie een showbizzbruiloft past. De glitterlopers zijn meerdere malen te gebruiken. De glitters zijn in de lopers geweven, waardoor ze niet snel loslaten.

glitter-glamour-loper

Afzetpalen en afzetkoorden

Vergeet de afzetpalen en afzetkoorden niet, dit past namelijk perfect bij jullie rode loper of entree. Met afzetpalen of afzetkoorden wordt jouw rode loper voorzien van en buitengewoon luxe uitstraling. Bovendien zijn ze ook nog eens super praktisch! Ze houden niet alleen de omstanders op afstand, maar ze zorgen bij grote drukte meteen voor een gestroomlijnde binnenkomst. Zeg eerlijk… genoeg redenen om de loper van bijpassende afzetpalen en koorden te voorzien. 

afzetpalen-koorden-loper

Zoals je hebt kunnen lezen voegt een loper iets speciaals toe aan jullie bruiloft. Dus waar wacht je nog op? Vind vandaag nog de perfecte loper voor jullie trouwerij!

Leuke adresjes

Buitengoed Fredeshiem

Buitengoed Fredeshiem

binnen- en buiten trouwen

Ook interessant

13 Last minute onderdelen voor de trouwdag

13 Last minute onderdelen voor de trouwdag

Bruidsbeurzen

Bruidsbeurzen
Bezoek ook de website:

Trouwen in Groningen

Volg ons op social media