Het vastleggen van je bruiloft met een drone

De liefde van je leven heeft je ten huwelijk gevraagd en jij hebt natuurlijk volmondig “JA” gezegd! Nu kunnen de voorbereidingen voor de grote dag getroffen worden. Vieren jullie het groot of juist klein en intiem? Dat zijn allemaal dingen waar je over na moet denken. Een ding is in ieder geval zeker; deze dag wil je nooit vergeten en moet op een bijzondere manier vastgelegd worden. Dit kun je op verschillende manieren doen. Denk aan camera’s, telefoons, videocamera’s of een drone. Je huurt waarschijnlijk een bruidsfotograaf in en misschien wel een videograaf voor alle bijzondere momenten. Met een drone laat je je bruiloft vanuit een heel ander perspectief zien. Op deze pagina lees je alle voordelen van het vastleggen van je bruiloft met een drone.

Drone-beelden geven een perfecte weergave van de hele dag

Met een drone zie je niet alleen de dag in de ogen van de bruidsfotograaf of videograaf, ook zie je beelden van de omgeving. Hoe bijzonder is het dat de drone vastlegt dat jullie naar het altaar lopen, elkaar de ringen om de vinger schuiven of dat de bruidstaart wordt aangesneden? Of hoe de bruidsfotograaf “gekke” poses maakt om jullie perfect op camera te krijgen? Misschien vieren jullie de bruiloft in de bossen of op het strand. Drone-beelden geven een perfecte weergaven van hoe jullie trouwdag er vanuit de lucht uitzag.

Video’s en foto’s vanuit de lucht

Een drone maakt niet alleen video’s, maar kan zelfs gebruikt worden om foto’s te maken. Hoe leuk is het wanneer jullie foto’s maken met alle dierbare vrienden en familie. Niet alleen een foto van de gezichten, maar ook unieke foto’s vanuit de lucht. Er zijn zoveel bijzondere momenten op de bruiloft die vastgelegd moeten worden. Kleine dingetjes als dat de bruid oogcontact zoekt met haar ouders, het bruidspaar of de gasten die een traantje wegpinken, momenten van het aansnijden van de bruidstaart en natuurlijk het avondfeest. Wanneer je je bruiloft zo volledig mogelijk laat vastleggen, weet ik zeker dat je deze dag zult herbeleven.

Vraag drone-beelden als cadeau

Een bruiloft kan enorm in de kosten gaan oplopen. Dat er op bepaalde dingen bezuinigd moet worden, snappen wij heel goed. Maar je zou ook je ouders en/of schoonouders kunnen vragen of zij in plaats van bijvoorbeeld geld een drone kunnen huren voor jullie grote dag. Het is een fantastische toevoeging voor de hele dag en een mooi cadeau voor het bruidspaar. 

Vermaak voor jou en je gasten

Natuurlijk wil je je gasten vermaken op de mooiste dag van je leven. Een drone is zeker vermaak. Misschien niet een van de voornaamste redenen om te kiezen voor een drone op je trouwdag, maar wel een hele leuke reden. Misschien wil jullie videograaf uitleggen hoe de drone werkt of vraag je één van je gasten of hij/zij de drone besturen wil voor mooie beelden. Veel gasten zullen geïnteresseerd zijn in de drone, maar dat geeft jullie juist even de tijd om bij te komen. Het is belangrijk dat je niet alleen oog voor je gasten hebt, maar ook voor elkaar. Het is tenslotte jullie dag! Houdt er wel rekening mee dat een drone een zeer kostbaar item is waaraan strenge regels verbonden zitten wat betreft het vliegen. Informeer voorafgaand of je bij jouw locatie mag vliegen met een drone en zorg dat er iemand is die deze taak op zich wil nemen. Jullie moeten hier absoluut geen zorgen om hebben. Leuke extra's voor de trouwdag, net als bijvoorbeeld een photobooth op de trouwdag. Puur vermaak voor jullie bruiloftsgasten.

Waar kan ik een drone huren?

Een drone huren doe je bij Droneland.nl. Zij zijn al een aantal jaar de all-in-one aanbieder op het gebied van drones, maar Droneland breidt uit met nog meer mogelijkheden. Bij Droneland kan je namelijk drones, camera’s en lenzen, randapparatuur en accessoires huren voor zowel een korte als lange termijn. Informeer gerust naar de drones Dji spark serie.

Leuke adresjes

Kaartje2go

Kaartje2go

als beste getest!
Feesthuys Hanze1898

Feesthuys Hanze1898

het feesthuys van Kampen
Laliza Bridal Boutique

Laliza Bridal Boutique

Trouwjurken met bijpassende bruidsaccessoires
Goudsmederij Yelkencian

Goudsmederij Yelkencian

trouwringen
Abdij 1472

Abdij 1472

trouwen en feesten op maat
eendjehuren.nl

eendjehuren.nl

klassiek eendje als trouwauto
Superbruiloft.nl

Superbruiloft.nl

wij draaien jullie favoriete bruiloftmuziek

Ook interessant

De huwelijksnacht plannen

De huwelijksnacht plannen
Bezoek ook de website:

Trouwen in Groningen

Volg ons op social media