Tijdens een bruiloft wil je stevig in je schoenen staan, het is al spannend genoeg!

Ga je trouwen? Het huwelijk is één van de mooiste en belangrijkste dagen uit je leven. Tijdens een bruiloft wil je stevig in je schoenen staan, het is al spannend genoeg! Je wilt er deze dag perfect bij lopen en daar zijn mooie passende trouwschoenen essentieel bij. Je moet er namelijk de hele dag op kunnen lopen, dansen etc. Dus ben je geen hakken gewend? Loop dan de schoenen eerst goed in of ga voor een platte schoen. Hieronder volgen een aantal tips om er perfect uit te zien op de mooiste en belangrijkste dag van je leven. 

Blijf jezelf

Op de mooiste dag van je leven wil je er stralend en zelfverzekerd uitzien. Draag dus geen trouwkleding of schoenen die niet bij je passen. De enige reden om dit wel te doen is, als je weet dat je partner het mooi vindt en je graag zo ziet op de bruiloft. Vind je bepaalde items niet prettig om te dragen? Dan raden wij je ook aan om dit echt niet te doen. Probeer wel alles uit tijdens de zoektocht naar een bruidsjurk of trouwpak. Mocht het echt niet staan of je vindt het echt niet mooi, dan heb je het in ieder geval geprobeerd. Kies uiteindelijk voor iets dat goed voelt en bij jouw persoonlijkheid past.  

Sta stevig in je schoenen

Tijdens de zoektocht naar de perfecte trouwschoenen moet je niet alleen letten op het uiterlijk, maar vooral op de pasvorm. Het is belangrijk dat de schoenen perfect zitten, want je moet er de hele dag op kunnen lopen en misschien zelf op kunnen dansen. Loop de schoenen van tevoren een paar keer in. Dit kun je het beste binnen doen op een plek waar tapijt ligt, zo blijven de zolen mooi. Plaats na het inlopen een spanner in je schoen, zo ontstaan er geen loopplooien. Je wilt toch dat de schoenen er als nieuw uitzien op de trouwdag? Voor inspiratie kun je alvast de bruidsschoenen van honeymoonshop.nl bekijken. 

Bruidslingerie is net zo belangrijk

Bruidslingerie is een onmisbaar onderdeel van je trouwkleding. Het zorgt er namelijk voor dat jouw figuur geaccentueerd wordt, daar waar het nodig is. Het biedt goede ondersteuning voor onder jouw bruidsjurk. Het beste is als je je bruidsjurk hebt uitgekozen in de bruidszaak, je lingerie te kopen en erbij aan te passen. Bruidsmodezaken kunnen je goed informeren welke lingerie je aan moet schaffen bij jouw uitgekozen bruidsjurk. 

Neem advies aan van een professional

Natuurlijk moet jij je prettig voelen in zowel je trouwoutfit als in je trouwschoenen. Toch is het wel leuk om tijdens de zoektocht naar jouw droomjurk of trouwpak te experimenteren. Je wilt bijzonder voor de dag komen toch? Om deze reden is het belangrijk om open te staan voor advies van een professional. Heb je nog enige twijfels? Neem nooit overhaast een beslissing als het om je trouwkleding gaat. Sta ook open voor de mening van goede vrienden of familie die je meeneemt tijdens de zoektocht. Met een team van professionals en vertrouwde mensen om je heen en natuurlijk je eigen mening, kan het bijna niet mis gaan!

De laatste voorbereidingen

Heb je je keuze gemaakt? Zorg er dan voor dat je trouwkleding en schoenen goed opgeborgen klaarstaan voor de bruiloft. Dus het trouwpak netjes in een hoes waarin het niet kreukt. De jurk moet uit de hoes en goed uitgehangen worden omdat er anders kreukels in komen. Zet je schoenen in een doos met spanners, hiermee bescherm je de schoenen tegen zonlicht en vuil. Zorg er ook voor dat je op de dag zelf je geen zorgen hoeft te maken over een eventueel vlekje of krasje op je schoenen. Vraag aan de ceremoniemeester of zij eventueel voor de bruidegom een schoenenpoets setje mee wil nemen. Met de schoenen van de bruid gaat dit wat lastiger en kun je het er misschien nog voorzichtig afkrijgen met een doekje.  

Bruidsmodezaken assisteren je graag bij het maken van jouw keuzes op het gebied van leersoorten, pasvormen en maakwijzen. Ga gerust eens langs of maak een afspraak. 

Leuke adresjes

Trouwambtenaar Karin

Trouwambtenaar Karin

kletsen zit in mijn DNA
Klassiek Toeren Twente

Klassiek Toeren Twente

vw busjes en coole oldtimers
Onder Ons

Onder Ons

Trouwen en feesten in een sfeervolle ambiance

Ook interessant

Wat zijn RSVP kaarten?

Wat zijn RSVP kaarten?

Het bruidskapsel

Het bruidskapsel
Bezoek ook de website:

Trouwen in Groningen

Volg ons op social media