Waar moet je op letten als bruidegom?

Heb jij de liefde van je leven ten huwelijk gevraagd en was het antwoord volmondig ‘JA’? Dan is de kans groot dat hij of zij direct op zoek is gegaan naar prachtige trouwjurk of andere trouwkleding. Maar waar moet jij als bruidegom precies op letten bij het kopen van je trouwpak? We geven je hier een aantal nuttige tips zodat jij straks niet totaal weggevaagd wordt door de schoonheid van de bruid, want ook jij mag er met recht net zo goed bij lopen als jouw bride-to-be!

trouwkleding-bruidegom

Een uniek trouwpak aanschaffen

Waarschijnlijk zal jouw huwelijkspartner al direct na het aanzoek beginnen met de speurtocht naar de perfecte bruidskleding. Als bruidegom kun je hier nog best even mee wachten, maar begin wel op tijd met zoeken en reserveer tijdig je plekje. Vraag ook even aan je aanstaande waar deze jou het liefste in ziet verschijnen op jullie trouwdag. Jullie worden dan vast ‘the perfect match’!

Verschillende soorten en stijlen trouwpakken

Wanneer je aan het oriënteren bent, zul je er al vrij snel achter komen dat er heel veel verschillende soorten en stijlen trouwpakken zijn. Je wilt natuurlijk dat je pak matcht met de trouwjurk en dat het ook nog eens past bij het seizoen waarin jullie gaan trouwen. Neem al deze zaken mee bij je keuze voor stijl, kleur en materiaal. Laat je adviseren door een gerenommeerde trouwpakken-specialist met goeie reviews. Deze is namelijk op de hoogte van de laatste trends en weet precies welk trouwkostuum bij je past en jou fantastisch zal staan!

trouwpak-suits-at-sea

Beleving staat voorop!

Beleving speelt een belangrijke rol bij het uitzoeken van jouw trouwpak. Als we je een tip mogen geven: breng een bezoek aan de ManCave van Suits at Sea, volledig ingericht voor bruidegoms met fantastisch uitzicht op het Veluwemeer. Geen winkel, dus geen wachtrij en alle aandacht op jou gericht. Maak vrijblijvend een afspraak om deze fantastische ‘Trouwpak Experience’ aan zee te beleven. Wij raden je aan om dit uiterlijk 4 maanden voor het huwelijk te laten plaatsvinden. Waar deze prachtige ManCave zich bevindt? Bij Suits at Sea in Biddinghuizen! “Maar een Trouwpak kopen bij Suits at Sea, wat houdt dat dan in”? “Je bent verzekerd van een heuse beleving, ofwel “trouwexperience”, in een unieke omgeving met de vakmensen om je heen die er garant voor staan dat jij binnenkort in een exclusief en onconventioneel trouwpak op maat jouw levenspartner het ja-woord zult geven”. 

Vraag om advies

Kies een trouwpak dat jou niet laat verbleken naast de trouwkleding van jouw partner, want ook jij mag shinen deze dag! Je moet je prettig voelen in het pak en zeker in de omgeving waar je het trouwkostuum koopt. Vraag de trouwpakkenspecialist om advies, want wij begrijpen heel goed dat je met zoveel verschillende stijlen door de bomen het bos niet meer ziet. Trouwen doe je als het goed is maar één keer, dus ervaring met het uitzoeken van een trouwpak heb je nog niet waardoor eerlijk en goed trouwpak advies extra belangrijk is.

Wij wensen je veel plezier met het vinden van een uniek trouwpak!

Leuke adresjes

Trouwambtenaar Karin

Trouwambtenaar Karin

kletsen zit in mijn DNA
't Witte Peerd

't Witte Peerd

trouwlocatie
BoothDeluxe

BoothDeluxe

onbeperkt lachen met een unieke photobooth

Ook interessant

Hoe vind je het perfecte trouwpak?

Hoe vind je het perfecte trouwpak?

Op je bruiloft wil je er als bruidegom op en top uitzien

Op je bruiloft wil je er als bruidegom op en top uitzien
Bezoek ook de website:

Trouwen in Groningen

Volg ons op social media