Hoe vind je het perfecte trouwpak?

Het vinden van een perfect trouwpak is één van de belangrijkste dingen wanneer je gaat trouwen. Wanneer je gekozen hebt voor een professionele trouwpakkenwinkel zul je zeker merken dat er veel wordt uitgedaan op service. Je krijgt persoonlijk advies en er wordt gekeken naar jouw kleurtype, postuur en persoonlijkheid. Zo wordt er een trouwpak gemaakt die bij jou als persoon, het thema en de bruid past. Perfect toch?

trouwpak

Begin op tijd met zoeken naar het perfecte trouwpak

Ongeveer 6-12 maanden voor het huwelijk moet de bruidegom op zoek gaan naar het perfecte trouwpak. Wanneer je op tijd begint met zoeken, heb je voldoende tijd om de beste trouwpakkenwinkel en het perfecte trouwpak uit te zoeken. Wil je je pak op maat laten maken? Dan is het zeker aan te raden om op tijd te beginnen met zoeken. Plan vroegtijdig je afspraak in om teleurstelling te voorkomen. 

Trouwpakken zijn in allerlei kleuren verkrijgbaar

De meeste mannen kiezen voor een blauw of grijs trouwkostuum. Hiermee speel je op save, dus de keuze begrijpen we zeker. Eigenlijk is het ook wel een beetje saai, vind je niet? Trouwpakken zijn in allerlei kleuren verkrijgbaar, van rood tot paars. Professionele trouwpakkenwinkels gaan mee met de tijd, dus de trendkleuren vind je sowieso! 

trouwkostuum

De trends van dit moment

Zoals eigenlijk ieder seizoen blijven de traditionele trouwpakken gewoon ‘in’ met traditionele snitten en structuren. Een blauw, grijs of zwart kostuum mag nog steeds. De wat meer uitgesproken man kan voor een trouwpak met meer kleur kiezen. Zo worden de neon-kleuren geel, oranje, fuchsia of juist een donkere kleur als bordeauxrood in drieknoops blazers gecombineerd met rechte broek in tinten als blauw, beige of wit. Ook lichtgrijs is een populaire keuze. Deze kleur wordt gecombineerd met felle accessoires. De bruidegom met lef kan kiezen voor een uniek trouwpak met een print of een opvallend materiaal. Dus kom maar door met die ruitjes en opvallende prints… 

Betaalbare trouwkostuums in Almelo

Zoals we al eerder aangaven is het kopen van een trouwpak een van de belangrijkste dingen wanneer je gaat trouwen. Bekijk gerust eens de herenmode van henkterhorst.nl of kom langs in de winkel voor persoonlijk advies. Bij Henk Ter Horst Herenmode kun je terecht voor een ruime collectie betaalbare trouwpakken. Van sportieve, stijlvolle, elegante tot nonchalante trouwkostuums. Alle denkbare accessoires zijn ook verkrijgbaar. Je vindt hier een compleet assortiment met trouwhemden, vlinderstrikken, stropdassen, trouwschoenen en diverse andere accessoires. Jouw trouwpak wordt gemaakt van de beste stoffen en de kwaliteit is zeer goed.

Wij zijn ontzettend benieuwd in wat voor trouwpak jij naar het altaar zult lopen. Het belangrijkste is dat je een trouwkostuum draagt waar je je goed in voelt en die qua kleur perfect matcht met de bruidsjurk van je aanstaande vrouw. Succes met alle voorbereidingen!

Leuke adresjes

't Witte Peerd

't Witte Peerd

trouwlocatie
Goudsmederij Yelkencian

Goudsmederij Yelkencian

trouwringen

Ook interessant

Waar moet je op letten als bruidegom?

Waar moet je op letten als bruidegom?

Regen tijdens jullie trouwdag

Regen tijdens jullie trouwdag
Bezoek ook de website:

Trouwen in Groningen

Volg ons op social media