Bruidskapsel trends

Ga je trouwen? Dan ben je vast al druk bezig met de voorbereiding op jullie trouwdag. Je hebt de trouwdatum, trouwlocatie en bruidsfotograaf waarschijnlijk al gekozen, want dat zijn vaak de eerste stappen als het gaat om de organisatie van je huwelijk. Wanneer deze keuzes gemaakt zijn wordt het tijd om aan de slag te gaan met het kiezen van jouw bruidskapsel. Het kiezen van een bruidskapsel blijft een persoonlijke keuze en is afhankelijk van verschillende factoren. Wat voor trouwjurk ga je dragen? In welk seizoen ga je trouwen? En welke stijl wil je op de bruiloft uitdragen? En je moet rekening houden met de lengte van je haar. Op deze pagina vind je de bruidskapsel trends.

bruidskapsel-met-bloemenFoto: Bruid & Beauty Almere

Bruidskapsel met vlechten

Een bruidskapsel met mooie vlechten is helemaal hot! Een hairstylist kan verschillende soorten vlechten creëren. De nonchalante visgraat vlecht is zeer populair en prachtig in het bruidskapsel. Met een visgraat vlecht wordt een voller look gecreëerd. Ideaal voor bruiden met dun haar! Ook kun je kiezen voor een ingebouwde vlecht. Kortom, er is van alles mogelijk! 

mbp-8991

Foto: Mooi bij Maaike

Los haar

Je haar lekker los dragen is de voornaamste trend op het gebied van bruidskapsels. Heb je geen lang en dikke bos haar? Geen probleem! Tegenwoordig worden bruidskapsels  ook vaak opgevuld met hairextensions. Met een paar mooie haaraccessoires wordt het kapsel helemaal afgemaakt!

bruidskapsel-los

Foto: Astrid's Bruidsstyling

Kleurrijke bloemen verwerkt in je bruidskapsel

Bloemen zijn dit jaar niet meer weg te denken in het bruidskapsel. Het is de perfecte vervanging voor een haaraccessoire. Waar je wel rekening mee moet houden is dat bloemen seizoensgebonden zijn, de keuze per seizoen is dus verschillend. Bloemisten informeren je hier graag over.

bruidskapsel-bloemen

Foto: MM Visagie

Krullen en kleuren

Dit jaar speelt de kleur van het bruidskapsel een belangrijke rol. Geen felle kleuren, maar een mooi kleurverloop wat vorig jaar eigenlijk al erg populair was. Denk aan lang, los haar met eventueel een lichte krul, waarvan de onderste lokken iets lichter of donkerder zijn dan het bovenste haar.

bruidskapsel-krullen

Foto: Astrid's Bruidsstyling

Trends voor kort haar

Ook korte kapsels mogen gezien worden. Je kunt ervoor kiezen om je haar te verlengen met haarextensions. Voor het korte bruidskapsel is er veel mogelijk. Vooral met mooie haaraccessoires wordt het korte bruidskapsel helemaal afgemaakt. Denk aan een tiara, diadeem, bloem of haarband. 

kort-bruidskapsel-2017

Foto: MM Visagie

Vraag een hairstylist gerust naar de trends! Zij kan je goed advies geven over alle mogelijkheden.

Leuke adresjes

Your Wedding show

Your Wedding show

bruiloft-muziek

Ook interessant

De bruidsmake-up

De bruidsmake-up

Het bruidskapsel

Het bruidskapsel
Bezoek ook de website:

Trouwen in Groningen

Volg ons op social media