De bruidsmake-up

Op de mooiste dag van je leven wil je er natuurlijk prachtig uitzien. Als bruid wil je natuurlijk stralen als nooit tevoren. Maar om het totale plaatje compleet te maken, is er meer nodig dan alleen een mooie trouwjurk. Met behulp van een prachtige bruidsmake-up wordt het plaatje van een mooie bruid pas écht compleet. De make-up moet matchen met de trouwjurk, het bruidkapsel en zelfs met het bruidsboeket.

bruidsmake-up

Foto: MM Visagie
 

Kies voor een professionele visagist

De bruidsmake-up bepaalt een groot deel van je uitstraling. Daarom is het raadzaam om de make-up te laten verzorgen door een vakbekwame visagist. Een visagist kan jou namelijk precies vertellen welke kleuren en producten het best bij jou passen. Daarnaast wordt er uitsluitend gewerkt met professionele make-up die de hele dag goed zal blijven zitten, zelfs als je nog een traantje zou wegpinken!

Gewoon bij je thuis

Op de trouwdag kun je de bruidsmake-up en het bruidskapsel laten verzorgen in de salon van de visagist of hairstylist. Maar de bruidsvisagisten komen op de trouwdag ook gewoon bij jou thuis of op de trouwlocatie. Ook worden er complete bruidsarrangementen aangeboden waarbij je ook voor het avondfeest nog een nieuwe make-up kunt laten aanbrengen voor het bruiloftsfeest. Zelfs jouw bruidskapsel kun je dan nog party-bestendig laten maken! Ook jullie familie, getuigen of ceremoniemeester kunnen zich op de ochtend van de trouwdag laten opmaken door de visagist. Uiteraard moet je dit wel vroegtijdig bespreken.

Proefmake-up

Maar voordat de ‘grote dag’ daar is, kan er eerst een sessie plaatsvinden voor een proefmake-up en -kapsel. Hierbij wordt vaak eerst een kleurentest gedaan om te zien welke kleuren het beste matchen met jouw huis, ogen en haar. Tijdens zo'n proefmake-up kun jij tevens alvast jouw wensen kenbaar maken. Aan de hand van de uitkomst van de kleurentest en jouw wensen wordt de proefmake-up aangebracht. Deze sessie vind meestal 4 tot 6 weken voor je trouwdatum plaats.

Airbrush make-up

Wil jij op je trouwdag ook een mooie egale huid zonder een dikke laag foundation te dragen? Dan kun je ook kiezen voor Airbrush make-up. Airbrush make-up wordt op de huid gespoten in plaats van te worden aangebracht met sponzen, borstels, vingers of andere methoden. Het zorgt voor een egale dekking van het gezicht zonder strepen of zichtbare poriën. Het geeft niet af en blijft tot wel 12 uur zitten doordat het water en zweet resistent is. Het geeft een natuurlijke look en is in iedere huidskleur beschikbaar. Airbrush make-up is hypoallergeen en is ook te gebruiken bij een moeilijke huid met bijvoorbeeld acne of couperose. Je kunt er zelfs een tattoo mee laten verbergen die dan de gehele trouwdag bedekt zal blijven.

airbrush-make-up

Foto: Bruid & Beauty Almere

Wimperextensions

Wimperextensions laten je ogen spreken. Je ogen lijken groter, openen je gezicht en versterken je uitstraling. Dat zijn toch allemaal kenmerken die op jouw trouwdag wel bij jou mogen passen?Wimperextensions zijn een soort van valse wimpers die aan je eigen wimpers of oogleden bevestigd worden. Je eigen wimpers worden zo verlengd waardoor er een schitterende look ontstaat. Dit is een uitkomst als je ontevreden bent over je eigen wimpers. En een ontevreden gevoel over je uiterlijk is toch wel het laatste wat je wilt hebben als je straks gaat trouwen! Wimperextensions is dé trend op dit moment en geeft mooie natuurlijke wimperverlenging en een glamour look. Dat wil jij toch ook? 

wimperextensions

Foto: Schoonheidssalon Sneek

Prijzen van de bruidsvisagie

Afhankelijk van je budget zijn er veel mogelijkheden. De prijzen voor bruidsvisagie variëren nogal. Dit heeft uiteraard met de inhoud van de behandeling te maken en ook met de kwaliteit van de visagie en het niveau van de visagist. Zo wordt een eenvoudige behandeling al aangeboden vanaf € 75,-, Uiteraard is het dan niet bij je huis. Voor een goede bruidsvisagie bij je thuis beginnen de tarieven met zo'n € 100,- tot € 150,-. Voor een proefmake-up betaal je uiteraard weer extra. Vraag ook met welk merk make-up er gewerkt wordt. Professionele make-up is duur maar het resultaat mag er dan ook zijn. Ook kun je voor een volledig bruidsarrangement gaan. De kosten hiervoor variëren tussen de € 200,- tot € 500,-. Als je hiervoor kiest, is er zelfs een optie mogelijk dat de hele dag een persoonlijke visagiste beschikbaar is om je make-up bij te werken, bijvoorbeeld voor de fotoreportage of de feestavond. 

Leuke adresjes

Jetske Wijnhoud Fotografie

Jetske Wijnhoud Fotografie

enthousiaste, gezellige trouwfotograaf
Bruidsmode Lisa

Bruidsmode Lisa

bruidsaccessoires

Ook interessant

Tattoo verbergen met make-up

Tattoo verbergen met make-up

Bruidskapsel trends

Bruidskapsel trends
Bezoek ook de website:

Trouwen in Groningen

Volg ons op social media